Brok light

A kraft III. után egy könnyed kupaktól mentes sör következik, s mivel ma sem fáztam így jól esett. Az doboz ha valaki gyűjti és igényt tartana rá keressen bátran.



 Könnyed malátás jegyekkel van felvértezve illata. Kellemesen édes vonalú finoman kibontakozó árpamalátával. Az illatkép végre érkezik egy halovány savanykás, üdítő rajzolatú támogatás.










Szép arany színvilága kitölti a poharat, amire a pára húz opálos illúziót. Habja hófehér gyorsan múló vékony réteg.




A korty nyitánya erősen visszafogott, korai szakaszában alig érződik az ízek játéka. A gyenge szénsav hatása sem ír érezhető ízeket, csak múlásával a korty feléhez közeledve kezd enyhe savasságot mutatni.




 Közben érkezik a maláta áttetsző erőtlen világa, még csak nem is édeskés és a folytatás is ködös. Majd a folytatást is a maláta próbálja kitölteni, de csekély mértékű fokozódása nem hoz komoly érdemi változásokat. 




Ennek köszönhetően üdítő kortyképet épít amit nem a komló keserűssége tálal. Az ő játéka nem érződik ki csupán egy jó értelemben vett savasság frissít.




A végjátéka és lecsengése ahogy a dobozon is olvasható könnyed, ne várjunk tőle sűrűn teleírt tömött sorokat. Fakó összessége oltotta szomjúságom, de nem választanám állandó pohárfoglalónak.




Árpamaláta, komló, élesztő.
3.2% V/V
0.33L
Lengyelország

Megjegyzések