címke 1.0

Még káosz uralkodik.
A gyűjteményem kezdetén, amikor még csak a kupakok kezdtek sorakozni, sajnos nem foglalkoztam a címkék megmentésével.
Szerencsére hamar megvilágosodtam, s ugyan sok esetben ütközök nehézségekbe az áztatás folyamán és vesztek el szebbnél szebb címkéket, azt már látom hogy párat majd pótolnom kell.
Szerintem nem csupán emelik a gyűjtemény eszmei értékét, hanem így lesz teljes a kép.




 Sok esetben a kupak, címke dizájnok meg egyeznek és vagy hasonlóságot mutatnak, de vannak azok a párosok akik mintha nem is egy üvegről származnának. Jelenleg totális káosz uralkodik a gyűjteményben, de azt már látom, hogy a jövőben országokra lebontva fogok csoportos, maximum öt, tíz, címkét és kupakját felvonultató posztokat készíteni, nyilván pár rövid sor a sörre vonatkozólag még íródik majd hozzá.




Merülhet fel a kérdés, és az üvegek? Azt látni hogy az üvegek nagyon nagy százaléka egy sémára készül, semmi különlegeset nem hordoznak magukon, így az újrahasznosítás láncolatába engedem őket.
Az az igen kevés üveg, ami felhívja magára a figyelmet, az adott kupak, címke duót, trióvá fogja kerekíteni.
A világ minden tájáról vannak már darabok, de többsége Európa országaiból. 


Lassan rendezni fogom a címkéket, és belátható időn belül elkezdem bemutatni a gyűjteményt. Jelenleg a keretben 234 darab kupak található. Mivel nem az elejétől mentem meg a címkéket, illetve olyan húsz darabra tippelem azon kupakok számát ami nem ábrázolt semmit, még így is 200 kupakhoz társíthatok minimum 2, de jellemzőbb a 3 darab címkét per üveg. Szóval van mit nézni, és szépen lassan bővítem a gyűjteményt, hiszen a sörök tárháza kifogyhatatlan.











Megjegyzések