La Guillotine


Édes markáns illat csekély szúrós behatással, köszönhető a felszálló szénsavnak illetve a nyolc egész ötös alkoholtartalomnak. Abszolút malátás dominancia, kevés árpa irat a klasszikus édes vonásával, de inkább a búza, finoman édes világa azzal a csipetnyi savanykás kíséretével. Az összképhez még hozzá tartozik egy halvány gyümölcsös behatás és egy hasonlóan gyenge cukros illatjegy alkotta páros jelenléte is.












Kitöltve fakó aranysárga, kissé kopottas színvilág és gyenge opálosság tölti ki a poharat. Sapkája hófehér, gyönyörű masszív habkorona igen tartós jelenléttel.












Visszafogott szénsavas hatás édes ízképpel, gyenge és lassan kibontakozó. Majd a zab tompa ízvilága hoz némi hígítást az édes maláták vonalvezetésébe, hatása gyenge, középtájon rövid ideig élvezhető.










Ismét édes irányba dől a történet és itt is olvasható a vékony gyümölcsös betűformálás mellé íródó halvány cukros behatás az elmosódott édes búzás vezénylet mögött. Így a végjátékon túl már a lecsengés folyamán, kissé karcos sokáig maradó utóízzel távozik.










 A termék gyártója a jól ismert Delirium, üvege egy az egyben ugyan az, ennek tükrében közeli rokonságot vélek felfedezni az ízvilágában is.













Árpamaláta, búzamaláta, zab(maláta-talán?) komló, élesztő.
8.5% V/V
0.33L
Belgium

Megjegyzések