Steiger 10%


Illatának érzete hirtelen kissé savas és komlós jegyekkel nyit, de azonnal vált a maláta klasszikus finoman visszafogott egységére előtérbe helyezve nyers világát, édes játéka csak kopottas játék.
A kezdeti savasság halvány játéka megmarad.













Körbe az üveg nyakán.

Gyönyörű tiszta csak a pára szokott opálos mattító illúziója, s arany színvilága mely páratlan szépségével tölti meg a poharat, majd karimájában gyorsan fogyó, hófehér habréteg látható.

Folyékony arany.

Kellemes pezsgés erős savassága mögül induló, megosztott ízek. Kis ideig ködös komlós behatás, majd a malátázottság, de összességében gyenge mikor a szörp kevés a víz meg sok, várom hogy intenzívebb, kerekebb ízek íródjanak, élvezhetőbb irányba kanyarodva.

A következőnek szisszenő testvérével megegyező kupakot viselnek.

 Sajnos a végjáték iratában is csak a melegedésnek köszönhető, hogy kissé fokozódik a maláta s édes világa, de így is csak fakó, majd a lecsengés is erőtlen betűket formál gyorsan távozó ízekkel.

 











Steiger előtt látható egy kupak.

 Történt egy kis malőr, abban a hitben voltam hogy már átmásoltam az elkészült képeket, de nem....így a Saris képekkel kombinált leirata egyenlőre elmarad. A hibámat igyekszem pótolni.

Saris, 10% extrakt tartalommal. 4.1% V/V Szlovák főzet.

Steiger 10%
Árpamaláta, komló, élesztő, antioxidáns aszkorbinsav.
4.1% V/V
0.5L
Szlovákia.





Megjegyzések