Floreffe Blond


Kicsit élesen indít, egy halvány alkoholos karc képében. Folytatásában gyorsan kibontakozik az édes irány, búzasör jellemet húzván magára, távol a klasszikus világától de finom és hasonlóan édes leiratú. A történetében érződik egy vékony cukor íz hatása s csipetnyi savanykás, fanyar kombináció rakja a pontot az illatkép végére.











Színvilágát illetően patinás arany, sötétebb árnyalatú kissé kopottas, a tetején hófehér habréteget hordoz, eleinte gyorsan múlik majd az idő teltével lassul s meg is marad.


Pazar színvilág.

Bőséges a szénsav pezsgése és ennek a tükrében savassága is erős jegyeket ír. Savassága hosszan a korty felén túlra is elkísér, de ott már fokozatosan fakul s végül elmarad a hatása.




Az íztörténet első felében érződik egy gyenge édes jelenlét, s igazán csak itt formál betűket mert a továbbiakban szinte észrevehetetlen a jelenléte legyen szó akár a maláta akár a hozzá adott cukor hatásáról.




A második felében fanyar ízvilág kezd dominálni, markáns és olyannyira kitartó hogy a lecsengés soraiba is beírja magát. Közben azért a maláta is formálja a végjátékot de semmi édes meg nyilvánulás, klasszikus ízhatás.




Az utolsó sorban a fanyar szót emelném ki, kellemes, és ízes maláta alapon lépcsőzetes a búcsú. Üdítő összképet rajzolva lassan múlik.




A folytatást illetően határokon belül maradok, kisüzemi történet íródik majd, kupakmentesen polietilén-tereftalátba csapolva azaz klasszikus Pet palackba. Mielőtt bárki is megijedne az ő történetük 1994 óta íródik. Ellenben szűz címkék boldog tulajdon jogát örököltem. 




Árpamaláta, komló, cukor, élesztő.
6.3% V/V
0.33L
Belgium

Megjegyzések