Vejr

Legutóbbi írásom végén említettem, hogy egy érdekes kombinációjú sört fogok bontani. Érdekességét az energia itallá avanzsálása teszi, taurin, koffein, glukuronolakton és inositol tartalma által. A történet ízvilágára nincsenek kihatással, illetve az alkohol tartalom minimális 0.5% maximumban határozták meg. S következik Vejr the Brainer energy beer.


Illatának leirata klasszikus, ha az alkohol mentes és vagy elenyésző alkoholtartalmú söröket vesszük alapul. Jellegzetes vékony savanykás alapon, ami vezérfonala a történetnek, érződik egy csipetnyi édes, s valamelyest markánsabb malátás behatás.
A savanykás hatást figyelve némi gyümölcsösség is kirajzolódik.













Pohárba érve nagyon világos aranysárga árnyalatot húz magára, mely gyenge opálosságot mutat.
Habja hófehér és érdekes struktúrájú, össze vissza méretű buborékok géles hatású egyvelege, mely komótosan múlik.




Ízében is tipikus alkoholmentes. Kellemes hatású a korty kezdetét kitöltő szénsavas pezsgés, erős ellenben rövid ideig tartó savasságot ír. A korty kezdetétől jelen van egy vékony savanykás ízformálás, kitartó, a történt végén rakodó pontig jelen van.




A korty közepénél korábban, nagyon intenzív maláta kezdi formálni a korty ízképének túlnyomó részét, édes világát teljesen nélkülözve.




 Klasszikus maláta, a jó értelemben vett mint nyers hatású növény markáns túlzó vonásai, s ennyi amit a hátralévő betűformálásban nyújt, nem tudom részekre osztani a kortyképet.




Így íródik a ízvilág közepe, végjátéka és lecsengése, nagyon masszív erősen nyomuló ízvilágával.
Majd kitartó és hosszú az ízek múlása.


Egy kis ART.

A következő kettő kupak egy testvérpáros lesz, Németországból érkeztek. 


Árpamaláta, komló, élesztő, és a The Brainer nevezetű hozzávaló.
Összetétel: 1,4%, dextróz, savtartalom szabályozók: almasav és glükono-lakton, étkezési szóda, taurin, koffein, glukuronolakton, inositol.
0.5% V/V maximum
0.33L
Csehország

Megjegyzések