Az nosztilgikus, majdan jövőt vizíonáló, s jelent taglaló novemberi este.

Kezdeném a nosztalgikus vonallal, dobozos töltet. Üveges verziójában már megszisszent az fotómasinám előtt, 10° száraz anyag tartalom tükrében finoman édes irányba kanyarodó történet, árpamalátás aláfestéssel.


248. kupak a sorban a Kelt főzete, aki tegnap érkezett Lengyel földről, nem távozott messzire Szlovák hazájától. Egy kellemes láger történetét olvasom ki belőle, játékát máskor is szívesen megízlelem.


Aztán az jövőnek víziói, a sörök bontogatása nyilván folytatódik. Köszönetet kell mondanom D-nek, (éljen Z, éljen Z) nem,nem, szóval az ő közreműködése sokat segített az tele üvegek gyarapodásában. Mutatnám is a pixelekkel támogatott megértését, s ha valaki kérdezné, 32 centi méter és öt milliméter, csak a sörök sora, nem az egész blokk.


Értsd, az 49 üveg sör Németország adott régiójából. Németországban megközelítőleg annyi sör található, hogy száz év/napi egy sör kevés lenne, de beleállok. Ugye látja mindenki, hogy szél malom harcot vívok, és közben van itthon egy 27 üveges nemzetközi delegáció is. Nagyon fontos, a hazai kraft termékekkel is számolok, ennek tükrében szép számmal vannak ők is az itthoni szisszentésre váró sörök között. Aztán a jelennek láthatósága, mert a keret sorai szépen lassan telítődnek.


Elvakult, vagy inkább írnám, hogy elhivatott sör szeretetem sem gondolta, hogy ennyi kupak fog egyszer csak egymás után sorakozni. Az idő múlásának a jele, a már háromszázadikon túl. Majd a továbbiakban nem is feszegetném, hogy mi van s lesz. Visszatérek a nosztalgia betűtől mentes képeihez. Egy kis csavar, de aztán tényleg az Kelt mai fogyasztás során készült képek. Előtte egy fotó, értelem szerűen nem éles és nem színes, de még csak nem is nagy látó szögű, ízelítő a majdan kupakjaitól megváló nemes nedűk kis részletéről.


Végül szolgáljanak bizonyítékul ígéretemnek, a következendő képek.







Árpamaláta, komló, élesztő.
4.1% V/V
0.5L
Csehország




Megjegyzések