Hansen Augsburg Original

Ismét egy nyúl, most a pincéből. Világos alapvetően láger jellegű sörnél én ilyet még nem tapasztaltam. A kortykép vonatkozásában inkább hasonlít egy testes porter sűrű, kicsit krémes struktúrájához mintsem a már említett világos sörök megszokott világához. Ízében és illatában természetesen a járt úton halad, de kecsesen és kifinomultan halad.

Az árpamaláta írja illatának sorait. Tollának vonalvezetése kissé kopottas, lassan kibontakozó, de egyértelmű jegyeket formál betűkbe. Édes világával gyönyörűen színezi az illat teljes tartamát hozzá adva jellegzetes nyers hatású világát.









Kitöltve szépen látni szűretlen világát, átláthatatlan irányba kanyarítva a történetet. Sötét árnyalatú narancssárga színekbe öltözött, opálos hatásokkal. Habfedője sűrű, millió apró buborékok lassan múló hófehér játéka.

Ipának illúziója.

Selymes és letisztult, krémes érzetű belépő. Pezsgéstől majd savas kíséretétől mentes a korty nyitánya, pazar kezdettel. Mégis teljes értékű világos sörként kezdődik ismeretségünk, a fúziók illúzióját írja, a szénsav ízekre gyakorolt hatása mégis érződik.


Krémes sűrűnek tűnő varázslata folytatódik, édes malátás töltetű jegyekkel. Végjátéka majd lecsengése is marad ezen a nyomvonalon, abszolút árpamaláta generálta ízvilág.


A komló szereposztása csekély, fakó betűket irkál, messze a horizont távolába csak néha néha megjelenő képpel. A folytatásban kellemesen édes, klasszikus sorokat formál az ízvilága.


Lecsengésének olvasatában hosszan eltolt távozást választ, jól kiélvezhető ízekkel.




 Aztán továbbra is folyik a sör, maradok itthon s egy kraft következik kapszaicin tuningal.

Árpamaláta, komló, élesztő.
5.4% V/V
0.5L
Németország

Megjegyzések