Kraftosodik az Zuzmó.

Az időpont szeptember 29. napja. Főzdeparkos delegáció érkezik Egernek városába, a Zuzmó BBQ & Kraft PUB objektumba. Sörök és ételek fúziója emeli a történet zamatát, mellette a HOP TOP frontembere és a Roth Beer oszlopos tagja mesélnek a kraft jelenéről és a jövőbeni tervekről.


Az ételek előtt kaptunk egy sörpárlatot, előtte is foglalkoztatott az éhség gondolata, de ez az apróság komoly enni akarást generált bennem. Többfogásos ételsoron ettük át magunkat mindegyikhez más, más sört párosítva. Mind az ételekről és italokról a felszolgálás folyamán információkat kaptunk.


Az ételekről a Zuzmó oszlopos tagja mesélt, elmondva az ötlettől a készítés módján keresztül az alkalmazott fortélyokat s fűszereket is. Az ételek mellé párosított sörökről a már említett delegáció tagjai meséltek, komlók, maláták a sör típusából fakadó jellegzetességekről s ugyancsak a készítés folyamáról egy csipet történelemmel, laikusok számára is tökéletes érthetőséggel.

Kovászos uborka sörbundában kisütve.

A felszolgált sörök közül csak egy olyan volt amit még nem fogyasztottam, a többivel a nemrégen
megrendezett Kraft hármon kerültem közeli kapcsolatba, és az az egy akkor kimaradt, de most pótolva lett hiányosságom.


Számomra ő volt a favorit, kiváló betekintést adott a Zuzmó barbecue világába, s a mögötte rejlő tudásba.


Itt a fókusz pont a sörön van, elfelejtettem képet készíteni. Viszont csodálatos párosítás, a porter csokoládés telt ízvilága és a muffin szintén csokoládés íze, pazar fúziót alkottak.


Hangulatos este volt, remek sörök és ételek. A csapfoglalás nem egy egyszeri történet volt, ezentúl hat csappal állandó kínálat lesz elérhető, de időnként változó sörökkel.









Szóval ha Egerben jártok, bátran ajánlom a figyelmetekbe. Kiváló ételek és sörök egy fedél alatt.



Megjegyzések