Az első sora az második keretnek.

Az kettő darab gifet kínálok ma megtekintésre rövidke történelmi vonzatával, ami első ízben a második keret első sorának üvegeiről szól majd kupakjairól. Még itt rá világítanék, miszerint több mint huszonkettő kép mozgó illúzióját lehet majdan megtekinteni az üvegeket illetően. Az ok nagyon egyszerű, akkoriban nem csak olyan söröket töltöttem a poharamba akik nyomtatott kupakokkal rendelkeztek, ilyenek voltak a leleszi főzetek és a Balaton17brewing üvegtöltetei is. A kupakok mozgó illúziója viszont már huszonkettő képet tartalmaz, ennyien férnek el egy sorban egymást követően. Ezen látványok több nemzet főzeteit vonultatják fel és hazánk is több ízben kapott szerepet a First a Fehérnyúl a leleszi pihenő vagy a békésszentadnrási sörfőzde, illetve a Balaton17brewing
pohárfoglalásai révén. Mellettük Német, Mexikó, Cseh és Lengyel Magyar koprodukciók fémsapkái kerültek a keret ölelésébe. Közben betűm mondandóját már láthatóvá is tenném, első ízben mint íródott az üvegek majd a kupakok következzenek. 


Megannyi finom főzet ékesítette ezen sort bátran tartanám poharam máskor is számukra.


Ha az előző keret 315 kupakját is melléjük számolom akkor már 337-en sorakoznak, de aztán a jövőbe tekintés már más számok vízióit engedi következtetni. Mert a második sor is szépen épül, és itt engednék némi betekintést a színfalak mögé, a háttérben állandó munka folyik ingadozó elánnal, ez részben annak a tükrében folyik milyen lejárati dátumot írtak az adott termékre, illetve mennyire van rá időm és hát kedvem. Egy szónak is száz a vége, nincsen megállás, folyamatosan, de rendszertelenül érkeznek majd a sörök ahogy eddig is tettem. Végül egy kép ami a részletességet nélkülözi, de hűen ábrázolja a helyzetet.


Megjegyzések