Clemens Harle weisse

Az 1897. évben Clemens Härle négy testvérével együtt megalapította Leutkircherben a sörfőzdét, ez Németország Allgau régiójában található. Napjainkban Gottfried Härle vezetése mellett mintegy 30 alkalmazott közreműködésével készülnek a főzetek, szám szerint 15 fajta. Korábban, egészen pontosan az előző keret 265. kupakjaként ő is ezen a családhoz tartozik, aki szintén egy búzasört testesített meg. Volna még mit írni rólunk, de én csak nagy vonalakban vázolom történelmüket, ellenben felkínálom a lehetőséget mind a nézelődésre, mind a többi főzeteik megtekintésére itt.
A folytatást is egy testvére fogja betűkbe írni így már hárman ki is lesznek pipálva a 15-ös szortimentből. 

 Oly módon szólít simogató ,finom édessége, hogy az már szeretet. Természetesen a búzamaláta mindemellett klasszikus, valódi gabonás hatását is beemeli a történetbe és kíséri a nélkülözhetetlen vékony savanykás árnyéka. Mintha valami cukrászati remekmű annak édességével, még is van egy csipet fanyar eleme tölti meg a poharam s látványában még illik is ide a habok krémes királya.






Testét pohárba öntve látni miszerint enyhe opálosság járja annak sötétebb árnyalatú, narancs színezetét.  Rajta hófehér, krémes habkorona alakul ami soká marad harapnivaló látványával.



A szénsav testessége kellemes és krémes, majd hozza savas leiratát melyen belenyújtva a folytatásba. Ennek ellenére már korán megmutatkozik, de egyenlőre csak vékony édes hatásával a búzamaláta.



Ezzel egyidejűleg érkezik a már unalomig emlegetett, ellenben imádott gabonás világa ami velejárója és gyönyörű.


Tiszta enyhe magvasság sima kortykép társaságában ami mögött ott a savany érzet frissítő képe. Közben enyhén fokozódik édes gondolata, de itt is inkább tekintek rá egy "sütemény" reinkarnációjaként.



Aminek a tölteléke a búzamaláta és árpamaláta mellett egy ködös komlós festés és elveszve az élvezetek folyamán már a végjáték sorai múlnak.


Megegyezik a 265.-ként elfogyasztott testvére sapkájával.

Lecsengésében össze érett és letisztult, mondandója nem fárad és a végtelenbe nyújtott távozásában nincsen semmi fukarkodás, továbbra is kényeztet és oda adja legjavát.



Az a bizonyos 265. kupak.

A korábban ivott testvérének címkéi és kupakja.

A folytatást egy testvére fogja megtestesíteni aki már eltér kupakjában így gyarapítja gyűjteményem sokaságát. 

Forrásvíz, búzamaláta, árpamaláta, komló, élesztő.
5.2% V/V
0.5l
Németország

Megjegyzések