IKEA öl ljus lager

Az IKEA áruházat 1943-ban alapította bizonyos Ingvar Kamprad. Az IKEA nevet az alapítója adta, a nevének és lakóhelyének kezdőbetűiből: Ingvar Kamprad, Elmtaryd, Agunnaryd. Hazánkban az 1990-es esztendőben nyitotta meg kapuit az első áruházuk. Aztán örömmel írnám a sörükkel kapcsolatos információkat, de csak a hátsó címkén olvasottakra kell szorítkoznom, idézném is, Svédországban gyártva a forgalmazó számára.

 Illatában egy teljesen klasszikus képet vázol annak minőségi jellemével. Közepesen édes irányultságú gondolatok mentén követi egy üdítő, vékony, savany árnyék. Maga az árpamaláta  jellegzetes érzetével szolgál ami gabonás jegyeket hordoz finoman hangolt illatvilágával.








Kissé ódon tekintetű teste sötétebb árnyalatú arany színezetet visel. Felette egy hófehér habréteg terül el és sietősen illan.



Bőséges telt hozamú szénsav a korty nyitányában amit csak kopottas savasság követ. Közben érkezik az árpamaláta finom játékával.


Folytatja a már illatában is említett könnyed édes irányt és akárcsak ott, itt is van egy kellemes savany árnyéka.

A bontót nem tartalmazza.

Aztán a korty további felépítése mentén az árpamaláta lassan fokozza ízvilágát , kezdetben enyhe majd nem távolodik messzire ezen jelzőtől. Viszont minden formájában szépen érződik gabonás érzete.


A történet végére egységes simogató kortykép alakul csekély mértékű édes hatás fokozódása mellett.
Távozását messzire húzza kerek egész ízek fakulása mentén.

Svédországban gyártva a forgalmazó számára.





Következő kupakot a testvére fogja megtestesíteni sötétebb gondolataival.

Árpamaláta, komló, élesztő.
4.7% V/V
0.33L
Svédország

Megjegyzések