Berliner Kindl weisse himbeere

A www.berliner-kindl.de ezt megelőző főzete, a Berliner Kindl weisse original nem élt, az íz fokozók adta lehetőségek tárházával. Az ominózus "sör" bőséggel alkalmazza ezen cuccok, illúziót szállító hatásait, az E betűk széles spektrumával. Bele sem kezdenék a felsorolásukba, majdan az írás folyamán adott fotó megmutatja, ennek ellenére, vagy inkább ezért, felettébb valóságos a málna játéka.

Mámorítóan szövi át egész illatát a málna, édeskés, kissé fanyar, de kellően gyümölcsös a csábító jelleme. Ezen tétel abszolút vezénylete irányít, erős, áttörhetetlen falat emelve a többi alkotó előtt. Ennek tükrében a komló nem is található, a maláták közül csupán a búza ad életjelet annak homályos, gabonás világából. A málna mellett óvatos és egyben élces, az a csipet savany érzet ami kíséri.






A pohárból opálos tekintette figyel, ködös rózsaszínnel fedezett, világos árnyalatú bordó tónussal. Habtakarója nehezen emelkedik,
kezdetben fehér dominanciával kezdi alig megmutatkozó rózsaszín árnyalatokkal. Viszont a múlása, ami sietős, minnél vékonyabb látszatot kelt annál inkább rózsaszín töltetű a színe.


Kellemes töltetű szénsav ami már hordozza a málna érdemi ízvilágát. Majd egy markáns savany aláfestés tereli frissítő, kissé citromos érzetű irányba.


A testvéréhez hasonlítva ő sokkal visszább vett a csókra húzó hatásából. Közben a gyümölcsössége valós ízeket tálal, komplex, finom összességével.


Közben a komló, maláta páros akciója nélkül haladok a kortyok folyamán, amit továbbra is a málna vezényel. Aztán több egymást követő korty után, már feltárta ízvilágának egészét.


Stabilan tartja a a korty elején belépő szűk, de kitartó ízvilága érzetét. Múlása is finom keretek között zajlik, üde, messzire kísérő.




Egy pár sor a túléléséről, a front címke fölött, én azt mondom, golyó ütötte nyom, nyilván erős túlzás, de megközelítőleg úgy néz ki. Szerencsémre legyen mondva, hogy bár mi is történt megtartotta a "sört", szénsavval együtt.



Az utolsó képek, a keret mai helyzetét mutatják meg.


A folytatás egyenlőre nyitott kérdés, keresem a kupakkal zárt történet megtestesítőjét.

Árpamaláta, búzamaláta, komló, élesztő, és egyéb alkatrészek.




3.0% V/V
0.33L
Németország

 Berliner Kindl
 13053 Berlin
 Indira Gandhi straße 66-69







Megjegyzések