Beck's Pale Ale

A Beck's sörgyár története 1873-ban kezdődik Németország Bremen városában és nevét az alapító Heinrich Beck után kapta. Napjainkban 11 főzetet kínálnak amiből kettő alkoholmentes, illetve szortimentjükből az ominózus sör számomra már a harmadik. Korábban fogyasztott testvéreit még az első keret 120-as tartományában töltöttem a poharamba, de az írás végén érkeznek a kupakok és címkék fotói. 


Mindössze egy halovány komlós tétel jelentkezik illatában ami inkább citrusos érzetet kínál mint sem üde kesernyést. Az árpamaláta ködös alig jut szerephez, de amit kínál az klasszikus, önmagának gabonás világa. Kíséretükben mutatkozik egy könnyed savany hatás, illetve némi édes aláfestés is tálal gyümölcsös jegyeket. 







Pohárba töltve sötét tónusú arany árnyalatú, áttekinthető testet mutat. Felette hófehér habkorona képződik mely gyorsan távozik.



Kissé erőtlen szénsavval majd aktív savas árnyékkal kezd. Aztán a komló közel sem egyértelmű játéka következik. A túl hígított szörp tipikus esete.


Alig keser és alig citrusos, ködös, kontúrok nélküli egyvelege próbálkozik csekély savany támogatás mentén. Ezen kíséret kap egy édeskés aláfestést így balanszban tartva mind kettőjük hatását.


A malátára sem lehetek túlzottan büszke hiszen alig szállít felismerhető jegyeket. Nagyon kopottas
gabonás világa még statisztának is gyenge. Azért vannak pozitív dolgok is, ilyen például a komló ébredező mivolta.



Örömöm korainak bizonyult, mivel fokozódása csekély mértéket öltött és már a végjátékának lefolyásában tartok. A múlása sem hozott érdemi változást és nem is kísért vele messzire. 




A bevezetésben említett testvérek kupakjai és címkéi következnek.

A 122. a Gold főzetük.

A 123. a Red Ale főzetük.





Következő pohárfoglalást még keresem, de hamarosan jelentkezni fogok vele.

Árpamaláta, komló ( Cascade ), élesztő.
6.3%V/V
0.33L
Németország

p.h.G. Brauerei Beck GmbH & Co. KG (HRA-Nr. 10013 HB, Amtsgericht Bremen)
28199 Bremen

Megjegyzések