Hop Top Green Zone (húsvéti kiadás)

A HopTop sörfőzde mára már klasszikussá vált ipája kapott húsvéti megjelenést és jelentem, jól áll neki. Jelen írásom el fog térni a tőlem megszokott részletességtől és az alkalom kínálta lehetőséggel élve jól megiszom a megszámlálhatatlan alkalommal fogyasztott könnyed keserűvel felruházott mély bronzvörös testét ami illatában is igen csábító. Itt kérem fel kell zárkózni, mert akinek az ismeretlenség mély homálya fedi az ominózus üvegtöltetet az egy gyönyörűen megkomponált illat és íz világ vélhetően pohárba foglalt lehetőségéről marad le. Amennyiben az olvasat helyt álló, akkor itt kéretik megtenni a megfelelő lépéseket a beszerzés útjáról.

Természetesen kellő mennyiségű pixellel támogatva nyújtok rálátást új külsejére és azt magába foglaló mára már történelmet író beltartalmára.  










Látványa mellett nem mehet el szó nélkül. Pohárba foglalt teste tiszta, csupán mély tónusú színezete kölcsönöz opálosságot amin szép kiállású és sűrű habréteg terül lassú illanással.



Aztán itt engedem el a betűk sorának képzését és hagyatkozok a látvány lehetőségére.














Az április napjaira szabott aktualitást követően érkezni fog a legutóbbi írásom által beharagozott belga, akivel hamarosan jelentkezem.

Árpamaláta, komló ( Tomahawk, Amarillo, Citra ), élesztő.
6.4% V/V
0.33L
Magyarország
Beszerzés: Lidl, nem tudom mennyi Forint. 

HopTop Brewery
1106 Budapest
Maglódi út 47

Megjegyzések