Meantime brewing lager

A Meantime brewing beígért láger főzete következik remélve, hogy komolyabb összességet szolgáltat mint az előzőleg fogyasztott ipa főzetük illuzionista pohárfoglalása. Történelmük és napjainkra szabott szortimentjük a korábbi írásban és vagy az első mondat linkjében megtekinthetőek. Nem is szaporítanám tovább a betűk sorát és belenyitnék az ominózus sörbe.

Elsőre kissé túlzó savanykás dominancia mutatkozik illatában ami habjának leülése után is megmarad majd mögötte érződik egy fakó malátás alig kinyitott gabonás hatás. Vele párhuzamosan halovány csak éppen formálódó édeskés aláfestés és olyan, mintha a savanykás vezénylet társaságában komló keserűs jegyek ébredeznének, de ez a feltételezés tartományában marad nem egyértelmű játékával.






Látványában tiszta testet mutat nagyon világos árnyalatú arany színezettel. Habfedője hófehér színezetű ami sietve illan tartásával.



Bőséges szénsav tiszta, a savas kíséretétől mentes korty nyitány. Aztán már ebből érezhető kontúrok mentén lép elő az árpamaláta, de koránt sem összeszedett produkció keretében.


A közészerű alsó határát érintve tálalja gabonás világát kísérve egy két élű hatással. Részben savanykás tétel és erőtlenségéből fakadóan nem tesz hozzá sokat, illetve egy kesernyés érzet.


Ez megint középszerű titulussal van felruházva és koránt sem komló közeli. Kis mértékben hordozza ízjegyeinek hatását, de inkább emlékeztet az avasodott napraforgómag ízére.


Ezen keserű a nyelvemen fejti ki leginkább hatását és alig mutatkozik torok tájon. Folytatásában még homályos édes jegyek törekednek érdemben alig mutatkozó változást eszközölve.


Majd bőven a korty második felében kis mértékben tompul mind a savany mind a keserű érzete és ennek megfelelően fokozódik malátás hatása.


Végjátéka már nem hoz változást majd csak lecsengése húzza torok tájra a már említett keserű érzetét aminek egységével messzire kísér.



A 444. helyre érkezett a fémfedője.



 Folytatásban maradok egy angol főzet mellett.

Árpamaláta, komló, élesztő.
4.5% V/V
0.33L
Nagy Britannia
Beszerzése: Tesco, 459 huf

Meantime Brewing Company
London
SE10 OAR


       

Megjegyzések