SHARE A jótékony sör.

Jelen írásommal egy kicsit eltérek a megszokott vonaltól és nem helyezem központi olvasmánnyá az elfogyasztott sört, nyilván pár mondat erejéig foglalkozok vele, de inkább azon nemes feladatot emelem ki amit a SHARE az útjának választott.
A Jótékonyser csapata a 2016-os esztendőben indította tiszteletre méltó vállalkozását aminek a lényege a segítség nyújtás, hiszen a teljes profitot jótékony célra fordítják támogatva különböző szervezetek alapítványok munkásságát, akik csakugyan a segítség nyújtás elkötelezett hívei.
Ezen gondolataik megvalósításában kettő sörfőző csapat melegített az üstök alá és teszi bele a maláta és a komló minden jóságát.
A teljes megértés kedvéért tudni illik, hogy vannak pihenő írásaim amik eddig kerülték a publikáció folyamát. Például az első kettő üvegben mért termékük amit az Ikkona álmodott meg alkoholmentes citromos barna, illetve pilseni ízvilágban.



Pohárba töltve nem hoznak különösebb extázist, de a feladat amiért megszülettek abszolút tiszteletre méltó.  Pár pixelcsokor látványával még maradok ezen kettő főzet szélesebb megismertetésénél, aztán jön egy harmadik nemes gesztust felvállaló, ellenben már dobozos tételük.









A dobozba már a Reketye sörfőzde kraftosabb Pale Ale zamatai kerültek aminek illat és ízvilága finoman teríti a komló keser, illetve citrusos csábítását.  A főzde a 2014-es megszületése óta meghatározó szereplője a hazai kézműves sör kultúrának és dizájnban is élenjáróak amiket leginkább dobozokon mutatnak be.


 Ezt a főzetet Csabi barátom hozta amiért külön köszönet, de társított mellé egy poharat is. Egy műanyag, de többször is használható akár mosogató gépben is tisztítható mentsük meg a világot poharat.




 Végezetül néhány közeli és távoli a dobozról.








Folytatásnak érkezik valami kupakkal zárt.

Jótékony SHARE Kft.
1027 Budapest, Jurányi u. 1-3.

info@jotekonyser.hu

Megjegyzések