A 2. keret 8. sora is bezárult.

Ismételten megtelt egy sor a maga 22 fémsapkájával elérve a 491 kupakot. Aztán a színfalak mögött már látni a számomra is hihetetlen 500. sört. Anno a kíváncsiság vitt ami jelen korunkra is megmaradt és magam sem gondoltam, hogy egyszer majd, ilyen számok fognak visszaköszönni sörfogyasztásomról. Azért ez szám egy kicsivel több, mondjuk úgy pár százzal, erről a címkék gyűjteménye és a pixelekbe zárt emlékek tudnának mesélni a megannyi csapból folyt főzetről a nyomtatás nélküli kupakokról ,illetve a dobozos tételekről és nem is beszélve a baráti sörözésekről.
De, ne szaladjunk ennyire előre hiszen a jövő kupakjai majd érkeznek, most még nézzük ezt a huszonkettest. Elsőnek az üvegek ugráló GIF látványát, majd ezt követően a kupakokét.


A kronológiai sorrend mind a kettő látványnál helyt álló. A sörfőzdék sorra pedig ez, Hübris, Primator, Warsteiner, Baki-Praqa, "Efes", Calsberg, Ayinger, Schlenkerla, Schlenkerla, Robinsons, Robinsons, Flunky Fluid, Robinsons, San Miguel, San Miguel, Brouwerij De Bradandere, Primator, Guinness, Wernesgrüner, Eagle, Meantime, Pöhjala.


A folytatással pedig hamarosan jelentkezem, illetve még egy kép az aktuális helyzetről.

 

Megjegyzések