Mad Scientist_Jam Session

A figyelem fent tartásának a tipikus esete a Madscientist főzde jómagam, és sokan mások legnagyobb örömér majd, harmad magammal léptünk is a rendelés könnyed szakaszára. Köztudott, hogy hazánk leginnovatívabb főzdéje és szortimentjük állandó jelleggel kínál valami újat. Mivel az 52, és a 72 is zseniális főzet meg a sessionokat is kedvelem a címkéről meg már szót se ejtsek szóval, elkerülhetetlen volt a rendelése.

Frissítő és könnyed illat savanykás jegyekkel a háttérbe szoruló vékony komlós aláfestéssel és csekély boros illúzióval. A pohár fölött töltött huzamosabb idő mutat még nagyon enyhe édeskés kíséretet némi gyümölcsös színezettel. Összessége harmonikus és üdítő.





Kitöltve tiszta testet mutat arany színezettel. Habkoronája sűrű réteg hófehér színnel és csak nagyon lassú illanással.






Könnyű sima érzetű szénsavval indít savas kíséret nélkül. Ebből enyhén savanykás íz formálódik végig domináló érzettel, majd a kortykép első harmadában a komló is nyit visszafogott keserű tételére fókuszálva ködös citrusossággal kísérve. Mélyebb részleteiben leheletnyi édes aláfestés és vékony szőlős illúzió mutatkozik. Végjátéka és lecsengése is finoman hordozza az olvasott ízhatások fúzióit és messzire kísér frissítő egységével.











Ami még nagyon fontos, hogy nem magában érkezett.


A folytatás kérdése is megválaszolt.

Árpamaláta, búzamaláta, komló, élesztő.
4.3% V/V
0.5L
Magyarország
Beszerzése: Mad Scientist

Mad Scientist
1106 Budapest
Maglódi út 47

Megjegyzések