Mad Scientist_Mad House

Ismét egy Mad Scientist főzet és mindenféle ellenállás nélkül biztosítom a testem befogadó képességét. A tegnapi Jam Session is remekelt, de a Mad House jobban illik az ízlésvilágomhoz mondom is, hogy egy zseniális sör. Egész pontosan a komló van a fókusz pontban és mind illatában, mind ízében olyat, de olyat nyújt, hogy csak ismételni tudom magam miszerint, zseniális.

Illatában egyedüliként a komló a meghatározó tényező letisztult keserűvel és könnyed citrusossággal finom összképpel. A keserűje markáns jegyeket kínál élve a frissítő képzettel, majd citrusos gyümölcsössége kicsit visszafogottabb, de pazar, üde aláfestést biztosít. Összessége nagyon kellemes sima érzetű.







Habtakarója hófehér színezetű masszív réteg és csak nagyon lassú illanást produkál.




Nagyon gyenge szénsav, nagyon sima kortyérzet, és nagyon finom ízvilág a folytatásban. Semmi túlgondolt hatásfok és ismételten csak a komló játszik finoman kontúrozott üdítő keserűjével, illetve, a citrusosság éles gyümölcsös hatásaival. Utóbbi tényezők enyhén ködösebb kihatással bírnak.   Intenzitásuk csekély mértékű hullámzást mutat a korty lefolyásában, de szinte balanszban frissítenek. Nyilván a korty végén, engedve a melegedés enyhe mértékének kissé fokozottabb ízeket szállítanak, de így is harmonikus egybeérett az ízvilág.  Összessége élektől mentesen kiegyensúlyozottan kínálja  a komló széles ízspektrumát mint már mondottam, zseniális. Végjátéka és lecsengése is folytatja a sima, kellemes kortyérzetet finom ízek társaságában és messzire kísér.













A tegnapi pixel csokrok előre vetítik, hogy ismét egy Mad főzet következik.

Árpamaláta, búzamaláta, kolmó ( Galaxy, Mosaic, Simcoe ), élesztő.
5.5% V/V
0.5L
Magyarország
Beszerzése: Mad Scientist

Mad Scientist
1106 Budapest
Maglódi út 47.


Megjegyzések