Reczer Ser & Cserniczky Botond Artisanal Beers_Easy Peasy Apricot Squeezy

Egy zseniális fúzió a Reczer ser és Cserniczky Botond Artisanal Beers mára már B BOP Fermentory alkotás. Mind a kettőjük személye hosszú évek óta főzi a söröket innovatív, kimagasló teljesítménnyel. Az ominózus tétel a gyümölcsösség vonalát követi a kajszibarack gyönyörű illat és ízvilágával.

Illata a hab tartása mellett erősen savanykás érzetet nyújt, de múlását követően enyhe frissítő hatásra vált. Már ekkor is körvonalazódik a kajszibarack finom illata viszont, engedve a melegedés csekély mértékének gyönyörűen kibontakozik lenyűgöző gyümölcsösséget kínálva. Mintha barackot fognék a kezemben társítva a sour üde savanykás jellemével. Különlegessége, hogy a barack érett édeskés jegyeket hordoz kellemes balanszban a savanykás tételekkel.





 Kitöltve kissé opálos testet mutat világos barack színezettel. Habtakarója hófehér testes réteg ami lassan illan.



Enyhe szénsavval nyit markáns savanykás ízképpel társítva. A savany érzet domináló tétel marad a kortykép teljes lefolyásában abszolút frissítő hatásként. Mellé a kajszibarack csatlakozik a korty negyedétől eleinte könnyed ízével. Itt is teret engedtem a melegedés folyamatának amit a kortyok közé beiktatott hosszabb szünetekkel értem el. Pozitív hatása az élesedő barack íz ami a korty végére már harapható lédús formában mutatkozik. Lenyűgöző gyümölcsösség édeskés érett jegyekkel megtartva a savanykás üdeséget.







A korty összessége kiváló majd lecsengése és múlása is hordozza a barack testességét vegyítve a savanykás érzettel.

Árpamaláta, búzamaláta, komló, laktóz, élesztő, kajszibarack.
6.0% V/V
0.33L
Magyarország
Beszerzése: Bakelitbeer a Huffok számára már nem emlékszek.





Megjegyzések