Mad Scientist_Firefly

Ismételten egy új hét és mondanám, hogy új ambíciók, de a sör. A Mad Scientist főzetei folytatják a pohárba bocsánat, Erlenmeyer lombikba öntögetést. A most, és a rá következő tételük a Micromel mézes Mead főzetek közé tartozik.

Illata kissé fanyarkás jellegű, de érezhetőek vékony édeskés ködölések részben mézes illetve, érett gyümölcsös hatások. Összessége inkább a bor jellemzőt hordozza csekély pezsgős beütéssel.









 Kitöltve tiszta testet mutat és látványában egy szörp illúzióját hordozza. Habtakarója nagyon gyorsan illan áttetsző, üveges jellegével.



Szénsavassága közepes intenzitású és az ebből kialakuló ízvilága savanykás és fanyar érzetet kínál, ismételten élve a boros és pezsgős behatással. Ezt az első kortyok sugalták, aztán kissé megváltozott. A savanykás és fanyar jegyek ugyan megmaradtak, de társít melléjük egy édesebb kíséretet abszolút mézes hatással és gyümölcsös aláfestéssel. Ezen édes hatása lassan fokozódik karakteres mézet és fókuszáltabb gyümölcsösséget adva, majd veszít a boros és egyaránt pezsgős érzetéből. Ennek ellenére összessége frissítő, de nagyon nem az én ízlésvilágom és hiányzik a komló játékossága. Végjátéka tovább emeli édes érzetét engedve a melegedés folyamatának is, majd lecsengése messzire kísér.









Folytatásnak egy kék Micromel érkezik.

Méz, meggy püré, piros ribizli püré, kálium-szorbát, élesztő.
4.0% V/V
0.5L
Magyarország
Beszerzése: Mad Scientist

Mad Scientist
1106 Budapest
Maglódi út 47.

Megjegyzések