Mad Scientist_Waterfall

Ismételten egy Mad Scientist főzet és vagy mead Scientist, az az mézsör. Előző főzetük a Firefly kapcsán már említettem, hogy Neo is a pirossal kezdte igaz, a kékig már nem jutott el, de talán nekem sem kellett volna. Ezzel nem azt állítom, hogy rossz, hanem, hogy az én ízlésvilágom inkább másra gerjed.

Illata édeskés dominanciát mutat jól érezhető mézes jegyekkel könnyed intenzitással. Mögötte leheletnyi savanykás kíséret és a komló keserű érződik visszafogott teljesítménnyel. A komló citrusos hatása ködös.









Kitöltve tiszta testet mutat nagyon világos sárga színezettel. Habtakarója fakó fehér már már üveges hatással és nagyon gyors illanással.



Szénsavassága testes egyben enyhén édeskés. Ízvilága középszerűen édeskés tisztán érezhető mézes jegyekkel, de marad egy gyenge savanykás íze is, ami boros illúziót kínál. A komló játéka a korty nagy részén nem mutatkozik és csak az utolsó harmadra nyit egy vékony keserűvel. Összessége frissítő, majd a végjátéka hoz még egy ködös fanyarságot illetve, ami már csak az én képzelgésem, de mintha, holott tudom nem, a kökény. Lecsengése ízeivel messzire kísér.





Folytatásnak továbbra is maradok a Mad Scientis főzeteinél illetve, még vagy három, négy dobozost kitöltök, aztán ismét a kupakos sörök következnek.

Méz, komló, élesztő.
4.0% V/V
0.44L
Magyarország
Beszerzése: Spar, az árára nem emlékszem.

Mad Scientist
1106 Budapest
Maglódi út 47.

Megjegyzések