Mad Scientist_Astral_NZL 32-2

Még mindig a Mad Scientist kínálatát bontogatom és természetesen még nincsen vége. Viszont az Astralt követő RoadHouse és SpaceCowboy már elfogyott, mármint nálam, de lehet megírom őket is, mert kiváló tételek.

Illata könnyed intenzitású keserűt hordoz hasonló erejű citrusossággal kísérve, de vékony füves, illetve talán gyantás érzet is kibontakozik. A domináló komló keserű ellenére csekély mértékű édeskés aláfestés is mutatkozik egy leheletnyi savanykás érzet társaságában.








Kitöltve fakó sárga színezetet mutat erősen opálos testtel társítva. Habkoronája sűrű masszív réteg nagyon lassú illanással.



Szénsavas pezsgést szinte nem is visel a korty nyitánya viszont, krémes érzetet annál inkább. Ellenére annak, hogy nem mutatkozott érdemi szénsav, egy enyhe savasság mélyen belenyúlik a kortyképbe. Aztán a komló csak lassan nyit végül fokozatossága testes keserűt tálal. Citrusossága nem túl aktív tényező, de friss gyümölcsös hatásai finom ízvilágot képeznek. Ehhez társul egy gyantás képzet amit meglehet, hogy csupán a komló intenzív keserűje szül. Számomra hozott egy gyenge sárgadinnyés illúziót és tudatában annak, hogy nincs, nagyon jól áll neki. A komló mögött bujkáló fátyol vékony édeskés érzetet a maláták játékaként említeném. Végjátéka finom, fókuszált ízeket szállít előtérben a komló spektrumával, majd lecsengése kitartó és messzire kísér.










Folytatás képen egy Art Deco fekete következik.

Árpamaláta, búzamaláta, zabmaláta, zabpehely, komló ( NZL 32-2, Galaxy ), élesztő.
7.9% V/V
0.44L
Magyarország
Beszerzése: Bakelitbeer

Mad Scientist
1106 Budapest
Maglódi út 47.

Megjegyzések