Mad Scientist_Astral_Sabro Projection

A Mad Scientist villanyórája nem sokat pihenhet, hiszen állandó jelleggel lepik meg a sörfogyasztó társadalmat valami új főzettel. Igaz én egy kicsit megkésve írom betűkbe, hiszen több mint három hete, már megittam testvérével együtt az NZL-32-2-vel.

Illata kerüli a testes kibontakozást, viszont ennek ellenére finom, és kellemes intenzitású összességet kínál. Vékony savanykás kísért, könnyed komló keserű, és finom citrusosság jellemzi, amit fátyol vékony édes érzetelt vegyít. Ez talán a búza és vagy a maláták összessége, de érett gyümölcsös illúziót is hordoz narancsos, mandarinos beütéssel, ami viszont, inkább a komló játékához köthető. Természetesen nagyon jól áll neki.





Kitöltését követően sötétebb árnyalatú narancsos színezetet mutat, erősen opálos testtel. A habkoronája örök, szinte múlni nem akaró masszív, sűrű réteg hófehér színezettel.



Nem hogy nagyon gyenge, hanem szinte nincs is szénsavas pezsgése viszont, finom, krémes hatású kortyképet kínál. Ízvilágát a komló határozza meg markáns keserűvel ami abszolút domináns a korty teljes hosszán. Citrusossága kevésbé fókuszált és gyümölcsösségét tekintve ködös tételeket tálal ellenben, inkább füves, fenyő gyantás ízek dominálnak. Mélyebb részleteiben alig érezhető savanykás hatás is mutatkozik szintén harmat gyenge édeskés aláfestéssel. Végjátéka kitartja a komló keserű vezényletét társítva a többi ízfaktort, majd lecsengése akár a habja, a végtelenbe kísér.










Folytatásnak a bevezetésben írt másik Astral Projection következik.

Árpamaláta, búzamaláta, zabmaláta, zabpehely, komló ( Sabro, Galaxy ), élesztő.
7.9% V/V
0.44L
Magyarország
Beszerzése: Mad Scientist

Mad Scientist
1106 Budapest
Maglódi út 47.

Megjegyzések