Mad Scientist_New York Mocaccino

A Mad Scientist egyik klasszikus darabja szerteágazó íz és illatvilággal mélyfekete színezettel. Sűrű teste és 6.6% alkoholtartalma könnyednek mondható kortyképet kínál ellenére annak, hogy markáns ízeket prezentál.

Sokrétű illatképében elsőként a kakaó és vanília párosa érkezik, majd enyhébb intenzitással kávés érzet csatlakozik. Mellettük aktív tényező a pörkölés száraz magvas hatása csekély savanykás hozadékával illetve, a maláta gabonás illata is megmutatkozik. Összessége ködös édeskés hatást hordoz nagyon vékony karamellás érzettel.







Kitöltve abszolút fekete testet mutat masszív, múlni nem akaró sötét barna ködölésű habkoronával párosítva.

Könnyed sima érzetű szinte szénsavas pezsgéstől mentesen indul a korty viszont, sűrűbb érzettel. Ismételten a kakaó, a kávé, és a vanília bontakozik elsőként finoman és fókuszáltan, aktív kihatással a teljes kortykép hosszára. Egysége édeskés jellegű de, van egy enyhe savanykás kísérete illetve, a komló mely a korty felétől élesedik kellő képen frissítenek. A pörkölés itt is adja száraz magvas érzetét markáns ízekkel és gyenge karamellás árnyékkal. A maláta gabonás jegyei csupán halovány foltok és a melegedés lassan fokozódó folyamata el is takarja az édesebb irányba fordulva. Ezt még mindig kellemesen hígítja a komló keserűje továbbra is finoman keveredve a már olvasott hatásokkal. Végjátéka még kínál egy csipetnyi gyümölcsös illúziót, majd lecsengése nagyon messzire kísér.










Folytatásnak van még pár dobozos főzet, de lassan visszatérek a kupakkal zárt sörökhöz.

Árpamaláta, zabpehely, pörköltmaláta, kakaóbab, kávé, vanília, laktóz, élesztő.
6.6% V/V
0.44L
Magyarország
Beszerzése: Bakelitbeer

Mad Scientist
1106 Budapest
Maglódi út 47.

Megjegyzések