Ströchle helles lagerbier

A legutóbbi sörhöz hasonlóan a mai főzet is büszkélkedhet egy testvérrel, akit csakugyan ebben a sorban volt szerencsém megkóstolni. A hatodik helyen engedte el a kupakját a Storchen Bayrisch hell, ami a szemfüles olvasók számára már feltűnhetett, hogy nem Ströchle. Biztosíthatok mindenkit, hogy egy főzde termékéről van szó, és kínálom is a Storchenbrau hivatalos Német oldalát megtekintésre. Itt egyben beszédes történelmüket és egyben szortimentjüket is meg lehet tekinteni.

Könnyed letisztul jegyeivel teszi üdvözletét az árpamaláta. Nem helyez erősebb hangsúlyt az illatára, egységesen visszafogottabb ezen érzete melyből inkább gabonás világát helyezi előtérbe. Kimérten egységes ahogy klasszikus hatását tálalja annak magvas leiratával és csak a távoli háttér színezeteként érződő édeskés gondolatait. Végül a komló is tiszteletét teszi, fátyol vékony keser világát ködként engedve illatképére.





Nagyon világos a testének látványa, mely így fényes arany árnyalatokat láttat tiszta, áttekinthető világával. A rajta képződő habtakarója sietős gyorsasággal lép a múlás útjára annak hófehér színezetével.


Kellemes bizsergető pezsgéssel indít, amit szinte nem is követ savas árnyéka. Ezt kihasználva azonnal érkezik az árpamaláta és fantasztikus játékával kezd kényeztetni.


Gyönyörűen megkomponált ahogy kezdetben gabonás, magvas érzetét adja letisztult, sima kortyképet rajzolva. Majd lassan a háttérbe engedi édeskés hatását amit a továbbiakban ott is tart, nagyon jól áll neki.


 Főleg annak a tükrében, hogy az eddig olvasott sorokat a komló is el kezdi támogatni. Jelenléte csekély erőfeszítésre utal, de oly finom módon simít keser ráhatásával a malátán ami az összefogás remek példája.


Végjátéka többrétű, összeolvadt finom játék a korábban írott sorok egységében, nincsenek ízmegugrások és vagy hanyatlások, tartják magukat egy nagyon finom kortykép keretein belül.


Végül lecsengésében marad a malátás vezénylet annak magvas frontvonalával, mögötte a komló aki inkább keser mint sem citrusos és édeskés gondolatok a háttér színezetében. Így távolodik hosszan élvezhető módon.





Végül egy fotó a korábban a sorba került testvérének a fémsapkájáról.

A 341. helyen a sorban, és vagy a keret második felvonásának 26. kupakjaként, annak is a második sorában.

Még hatan igyekeznek ezen huszonkettő tagú Német sorba, és hamarosan érkeznek is.

Árpamaláta, komló, élesztő.
4.8% V/V
0.33L
Németország



Megjegyzések