Dréher tripla komlós 2018

Magam sem tudom, hogy a Dréher család beszédes múltját és vagy a hazai vonatkozású Dréher sörgyár szintén beszédes történelméből szemezgessek. Mivel mind a kettő gondolat rengetek betűt emésztene fel, így inkább élek a lehetőséggel miszerint első sorban a Wikipédia kínálta Dréher család enciklopédiát teszem olvashatóvá majdan a Dréher sörgyár hivatalos hazai oldalát.
Megkönnyítve helyzetem formálom másról a betűket, így egy korábban már leírt doboza zárt főzetüket nevezném meg a Mozaik komlóst. A keret történelmét is gazdagítja egy kupakjuk amit a mai írásom végén mutatok is címkéjével karöltve.


Könnyed komlós keserűsség és frissítő citrusosság jellemzi illatát ami sokkal több mint amennyire számítottam. Mondjuk ezen szépsége fokozatosan fakul és talán ebből adódóan már kiérződik az árpamaláta gabonás jelleme is. Így illatképének a végére fátyol vékony édes gondolatok is kerülnek. 







Pohárba foglalt látványa köszönhetően a kicsapódó párának, opálos tekintetű, de tiszta átlátható a teste melynek világos arany a színezete. Habtakarója hófehér és sietve lép a múlás útjára. 



Igen enyhe a szénsav ami nem is húz maga mögé érdemi aktív savasságot. Ebből adódóan már a korty nyitányának korai szakaszában megmutatkoznak a komló ízjegyei. 



Kopottas, fakó tálalás, de kivehető keserűsség mellé szépen oda állnak citrusos jegyei is. Közeben és lassan az árpamaláta csekély gabonás hatása is előkerül statiszta szereplőként elengedve édesebb irányultságát. 


A kortykép egésze és ezáltal a vége sem zavaros, gyengeségének ellenére körbeírható citrusos és keser jegyek játszanak. Múlásában csipet élesedés a keserű világában amivel együtt hosszan kísér.







 Még a triplához kapcsolódóan egy mozgó illúzió az olvashatóság jegyében.



Majd végezetül a korábban említett kupak és címkéje.

Az első keret 223. helyén a Bak főzetük kupakja.


Dobozból is fogyasztok én söröket, sőt, heten várják, hogy megbontsam fémbe csomagolt testüket. 

Árpamaláta, komló ( Centennial) élesztő.
4.5% V/V
0.5L
Magyarország

Megjegyzések