Neumarkter Lammsbrau Urstoff

Igen családias lett az második keret második sora így a mai üvegtöltet is büszkélkedhet egy testvérrel akit negyedikként ittam a sorba. Mivel korábban már íródott rövidke történelmi visszatekintés így ezt a lehetőséget egyrészt elengedném, másrészt természetesen felkínálom a hivatalos Német oldaluk megtekintését melyet itt lehet elérni. Aztán ha már lehetőségek akkor íme a korábbi testvér olvasmánya melyet itt lehet megnézni. Korábban már betűvé tettem miszerint hárman érkeztek, de ezen testvérük ebben a sorban már nem kap helyet viszont hamarosan ő is érkezik. 


Illata azonnal egyértelművé teszi, hogy vezényletéül az árpamalátát választotta annak intenzív száraz, magvas hatásával. Nagyon markáns jegyekkel hozza klasszikusnak mondható érzetét mellyel vegyül egy leheletnyi keserűsség ami a komló gondolatait hordozza citrusos világától mentesen. Az illatkép édeskés vértezete felettébb gyenge, ellenben stabil kísérője a történetnek. 






Pohárba töltött látványa sötét tónusú arany árnyalatokat hordoz mely tiszta áttekinthető. Habtakarója hófehér színben pompázik és sietős gyorsasággal múlik.  



A kecses, sima pezsgés alig hoz savas támogatást a korty nyitányába. Ízében koránt sem egy klasszikus darab igaz, az irányítás itt is az árpamaláta kezében van.


Ebből fakadóan csak úgy mint illatában itt ízében is száraz, magvas jellemével építkezik, mondhatni erős kihatással. Mellette, és ettől nem megszokott az irány, ki ki ugró napraforgós íz érzete mosódik szakaszosan, az ízvilág élére.



 Továbbá csipetnyi gyümölcsösség ködösít enyhén édesebb irányba tolva a kortyképet. A komló inaktív, nem hajlandó érdemi megnyilatkozásra. 



Lecsengése tovább hordozza a korábban olvasott sorok fúzióját kiegyensúlyozott, kerek ízek formájában. Végül lecsengése is megtartja ez az irányt megadva azt az örömöt, hogy hosszan húzza távozását. 




Majd egy mozgó képnek illúziója az üveg nyakát körbe ölelő címkéről. 



Zárásul pedig, testvérének a már lementett címkéi.


Már csak négyen igyekeznek Német mivoltukkal ezen második sort kitölteni, akik hamarosan érkeznek is.

Forrásvíz, árpamaláta, komló, élesztő.
4.7% V/V
0.5L
Németország

Megjegyzések